top of page
indelingkleinachterwand cropped_edited_edited.jpg

wat staat er
op het programma
?

KATY TOO in concert

Zo. 3 september - 15 u

Katy Too is singer-songwriter Leen De Haes van Kalmthout. Haar songs houden mooi het evenwicht tussen poprock, folk, country & singer-song. Ze werd vergeleken met straffe madammen uit deze genres: Emmylou Harris en Carole King…

Katy Too bracht al drie albums uit: ‘Quest For Honey’, ‘Nine Lives’ en ‘Fortysomething’. Op het podium van O*KA vzw  brengt ze de beste songs uit haar veelzijdig repertoire.

Gratis toegang - vrije bijdrage met de hoed .

Katy Too_foto Dirk Annemans.jpeg

Madam Fred in concert

Zo. 24 september - 15 u.

Madam Fred – alias Freija D’Hondt - is de veelzijdige muzikante en singer-songwriter uit Kalmthout. Ze staat bekend om haar prachtige ballads en pianospel. Ze combineert eigen nummers met covers in verschillende stijlen, van Rihanna  … tot The Beatles. In uitvoering vol emotie, waarin vaak de romantische sfeer doorklinkt.

Gratis toegang – vrije bijdrage met de hoed.

Freija 1.jpg

Triple concert met internationale allures

Zo. 29 oktober - 15 u.

Internationaal tro.JPG

MARCO R. WAGNER

Marco Wagner, huismuzikant van O*KA. De singer-songwriter uit Rio de Janeiro, opgegroeid in Brazilië, Spanje en USA met folk-, country- en bluesmuziek. Een alleskunner, meester op de gitaar. In zijn songs legt hij zijn ziel open, over vreugdevolle en pijnlijke events in zijn leven, met warme muzikale lichtheid Een relaxte sound met het milde van ouder wordende mannen.

STEVEN TROCH

De Mechelaar Steven Troch werd al vroeg besmet met het bluesvirus. De extraordinaire mondharmonicaspeler met een grote dosis originaliteit én oog voor traditie. Hedendaagse en vintage blues, altijd met zijn eigen interpretaties. 

JAN DE BRUIJN

Jan de Bruijn komt uit Rijsbergen  De zanger, gitarist en songwriter speelt al meer dan vijfendertig jaar uit het hoofd en recht uit het hart. Hij brengt blues, jazz, echt beklijvende songs als Trouble in mind, Driving home ...

Gratis toegang – vrije bijdrage met de hoed

Manuscript in concert

Zo. 26 november 15 u.

Manuscript groeide uit de groep “Bob, Frank en Zussen”.

  • Randi Broager Gron (mezzosopraan en percussie)

  • Katrien Reymer (mezzosopraan, dwarsfluit en percussie)

  • Manu Stessel (clawhammer banjo, gitaar) en

  • Frank Claessens (gitaar, mandocello, dwarsfluit en zang)

brengen covers en minder gekende liederen, maar ook eigen composities in de stijl van 'Old time music' zoals die eind 1800 – begin 1900 werd gespeeld in Ierland, Schotland en England. Van daar waaide ze over naar de U.S. De clawhammer banjo is zowat de ‘zachte’ leidraad in de concerten. De zang – soms a capella - wordt verder ondersteund door gitaar, mandocello, dwarsfluit en percussie.

 

Gratis toegang – vrije bijdrage met de hoed

Manuscript 1.JPG
bottom of page